Thursday, December 31, 2009

Go pop the question

 

Dilema din fiecare an a reaparut, si anume: "unde facem revul?"

In anii anteriori veneam cu idei sau invitatii in vreo locatie ciudata, si pana la urma reuseam sa ne adunam (cel putin cei care ne intelegem bine). Am primit si anul acesta cateva inivitatii, dar in principiu fiecare o sa-si vada de treaba lui.. the gang has officially gone under hatches.. adica a disparut din peisaj.
Mda.. o situatie expected I might say..
 
Momentan is just me and Cri with no serious plans.. Dino da nerabdator din piciorus si intreaba "what to do, what to do?"..
Ne-am gandit la varianta de a pleca pe 31 seara cu trenul la Sinaia.. ne plimbam pe acolo, ne pierdem prin multime, eventual boschetam in parc sau gara :)), cumparam o sampanie si sarbatorim intr-un loc nou. Problema e ca nu avem cu ce sa ne intoarcem acasa that night.. si nimeni nu pare interesat de ideea de a veni dupa noi cu masina in noaptea aceea :D Un gand cat se poate normal si de evident pentru un om cu capul pe umeri. Ne-am mai gandit sa petrecem in Poiana Bv.. dar si asta e un pic tricky.. Ar mai ramane garsoniera, cea care ne-a adus la inceput de 2006 atatea succese nesperate, dar nu este accesibila din motive de spatiu (s-au adunat multe acolo in ultimii ani).
 
So, this quest comes to an end. I shall be home with my family, drinking champagne from the beautiful Ikea glasses I recently bought ;)) And we shall all wake up early in the morning and catch the first sunrise of 2010.
 
I believe it will be a great 2010! And I've got some plans to make it happen!
 
 

No comments: