Tuesday, April 10, 2007

Ce nu are nevoie de explicatie?
















Prietenia, gustul de apa sarata, adierea vantului, intrebarile retorice, un rasarit de soare la munte, un zambet, petele de pe o girafa, pasiunea pentru ceva, un cactus in desert, gaurile din asfalt, o familie de ursi polari la Polul Nord, o barca pe mijlocul unui lac, mirosul de primavara, un hamac la umbra intre 2 copaci, tasta DELETE, o pagina de carte indoita, o poveste de "noapte buna", gaura de la covrig..


Well.. it all comes natural.. :)

2 comments:

adysan said...

Continuare...

Compasiunea, gustul de apa dulce, furtuna, intrebarea "de ce?", un apus de soare, un ras, culorile alb si negru, plictiseala, floarea de colt, ridurile din palma, pasarea in colivie, masina pe uscat, gustul zapezii, dormitul sub cer senin, tasta ESCAPE, o carte redactata, un pupic de "buna dimineata", spirala vietii... deci ce are nevoie de explicatie?? :)

Anonymous said...

iubirea adevarata, o melodie care te face sa te simti fericit, fluturasii din stomac atunci cand ii auzi vocea, gandul la el/ea pentru a o mie oara pe ziua respectiva, o zi de iarna petrecuta pe plaja cu cea mai buna prietena, o discutie filozofica despre trecerea inexorabila a timpului, si multe altele... faptul ca suntem lucky enough sa descoperim tot ce are sau nu are nevoie de o explicatie :)