Saturday, May 26, 2007

Noapte buna Bucuresti!


Ieri, am adunat gasca si am plecat spre capitala. Cu un tren super meserias, sageata albastra, pentru cunoscatori. Scopul vizitei a fost diferit pentru fiecare participant, dupa cum urmeaza: Cristina avea treaba la aeroport unde trebuia sa se intalneasca cu un prieten; Adi cred ca vroia sa scape de examenul la engleza (pls correct me if I'm wrong); iar eu doream sa schimb peisajul si sa vizitez Muzeul Satului.. Mda, cred ca v-ati prins!.. gasca era formata din 3 oameni ;)) Whatever!! (cum ar zice Cristina :)))
De data asta nu am intarziat la gara decat vreo 3 minute.. asa ca am avut timp sa cumparam bilete si sa ne urcam in rapidul de ora 10. Dupa ce am schimbat vreo 3 locuri, ne-am decis asupra unuia care sa ne convina in egala masura tuturor. Si asa a inceput calatoria noastra minunata! Evident, ne-a fost greu sa gasim subiecte de conversatie.. dar cu chiu cu vai am scos-o la capat. Cristina si-a schimbat de 2 ori sosetele cu unele cumparate din gara (pe cele initiale le-a agatzat intr-un fel sau altul). Surprinzator, aceastea din urma erau marca "Diana", firma renumita in domeniu, cu o calitate deosebita a produselor.. si asa a si fost! Inca sunt functionale :) Intrebarea Cristinei: "Tu ce ai face in locul meu?" adresata lui Adi, a destins inca o data atmosfera.. (precizez ca intrebarea se referea daca sa-si schimbe si cealalta soseta). A urmat competarea mea: "Doamne ce naspa arat! Abia abia m-au incaput chilotii azi!", menita a fi un omagiu adus fotomodelelor.
Apoi la provocarea mea, Adi s-a dus sa vorbeasca cu un tanar rocker care isi exersa piesele la o chitara electrica. Nu a trecut mult si Iustin a intrat in gasca noastra. Avea oarecare emotii, caci mergea la Bucuresti pentru un concurs.. noi am crezut din primul moment in talentul sau si de aceea i-am cerut un autograf si id-ul de messenger ;))
Ajunsi in Bucuresti am luat toti 4 metroul catre Piata Romana (dap, Piata Romana, mi-a confirmat acum Cristina), iar de acolo drumurile noastre s-au despartit.. fiecare urma sa-si duca visul la implinire. Iustin sa castige concursul sau cel putin sa faca o impresie buna.. Cristina sa se intalneasca cu Alex in aeroport, iar eu si Adi sa vizitam Muzeul Satului.
Usor de zis, anevoios de realizat.
Cri s-a urcat in 783, iar noi ne-am dus in jos catre Bd-ul Aviatorilor.
Orele au trecut.. avionul astept de Cri a tot intarziat.. noi am intrat in Muzeul de Geologie.. orele au trecut.. avionul tot nu sosise.. noi tot nu iesiseram din muzeu.. orele au trecut..
Acum incepe finalul.. am mers si noi la aeroport sa ii tinem de urat Cristinei. A aterizat intr-un final cursa de Italia.. l-am cunoscut pe Alex si pe varul sau.. aaa.. oare cum il chema?? ;)) Dragos I think! ;)) Ne-am intors in Gara de Nord unde am facut un scurt popas la Spring Time, the best eating place! Iar apoi ne-am cocotzat in tren. A urmat un du-te vino prin tren pe la cusete.. cred ca i-am trezit pe multi din ei ;)) desi, daca stau bine sa ma gandesc era capat de linie.. nu ar fi avut timpul efectiv sa adoarma :) In aceste pendulari du-te - vino l-am reintalnit pe Iustin.. era schimbat! Parul desfacut, cu un concert in plus la activ si o alta experienta de neuitat numai buna pentru a fi pusa in cutia de amintiri. Then.. am continuat plimbarea prin tren.. si am gasit 3 locuri comode.. care la controlul de bilete s-au dovedit a fi la clasa 1.. asa ca am pornit din nou prin tren.. am gasit alte 2 locuri jumatate si ne-am oprit pe ele.. pe la Predeal le-am cedat ca aveau oamenii bilete.. enervant acest moment artistic ca doar si noi aveam locuri pe undeva, prin vagonul 22 desi acesta nu exista!
La 2 noaptea eram in Bv.. ai mei ne-au asteptat pe peronul 4.. noi am iesit pe partea opusa, am trecut linia ferata si am iesit pe peronul 2..
As vrea sa inchei acest post cu imaginea celor 3.. cadru din fatza si un voice over ce spune: "Oare va reusi Cristina sa invete ceva de pe urma acestei calatorii? Oare va reusi Adi sa gaseasca un tren pentru a ajunge acasa? Va reusi oare Diana sa viziteze Muzeul Satului? Oare Iustin, amicul lor de tren, va reusi sa devina faimos?.. Oare isi va sterge Cristina lacrimile? Oare Adi se va trezi din somn? Oare Diana isi va pastra atitudinea glaciala?.."
Apoi cadrul se muta cu 180 de grade si avem imaginea celor 3 de la spate.. voice over-ul spune: "OHH, HELL.. WHAT A GLORIOUS DAY HAS BEEN! [trademark: Ema]"

2 comments:

Anonymous said...

tin sa multumesc pe aceasta cale participantilor de ieri... in ordine a aparitiei lor in filmul meu:Cami, soferul de taxi (care pun pariu k a uitat zambetul meu minunat)Adi, Dee, Iustin, nenea de la metrou kre ne-a lasat sa intram 3 oameni cu un bilet si altii... a fost intr-adevar o zi glorioasa!!! ce a invatat Cristina din aceasta noua experienta?! well a lot of new things, like for example: always be friendly, you never know ce poti descoperi, never buy a ticket from a low cost airline, when you go to di airport go inarmat cu rabdare, mancare, apa, prieteni, reviste, carti, etc.
am mai invat si alte lucruri dar pe acestea nu le mai share-uiesc in mod public ;) u can contact me or Didien if you want advices regarding blind dates =))
si uite asa am gasit un nou posibil job!!! dating adviser, like Hitch =))
anyway... planuri de viitor: o noua vizita la Bucuresti pentru a vizita Muzeul Satului Roman =)), presupun k tot intr-o vineri k poate e intrarea gratis k la Antipa asa e ;))
alte planuri nu mai am... dar sunt sigura k se vor ivi curand as life is so beautiful!!! and amazing!!!

adysan said...

dap, cu siguranta a fost o zi plina si interesanta si fiecare din noi a mai vazut si a aflat ceva nou. treaba cu consilierea suna interesant, dar mai intai..inca un pic mai multa experientza in domeniu :) treburile intotdeauna pot fi imprevizibile si mai mult decat atat e f greu sa traiesti clipa. but anyway fiecare experienta in plus ne da speranta, ne face mai puternici si mai curajosi ca se ne putem avanta in viata cu mai multa siguranta. oare de ce am mers la bucuresti? aceasta intrebare are cu siguranta mai multe raspunsuri dar cel mai important e acela ca am vrut sa fiu impreuna cu 2 prietene bune intr-un moment important si poate ar zice unii ca nu e un motiv destul de bun..
in concluzie: ce va fi, va fi, si ce credem ca fi poate fi imbunatatit. so, be strong, be bold, be confident!