Friday, March 09, 2007

Chat crisis - asl pls



Imi aduc aminte de vremurile cu mIRC.. toata lumea era innebunita! "Asl pls" devenise cea mai folosita expresie :) Mii si mii de canale, de utilizatori, de oameni care au descoperit chat-urile o data cu Internetul. Nu mai ieseau copii la joaca in parcare, ci mergeau la net cafe.. dehh.. trebuie sa-si exerseze gramatica! S-a trecut apoi la messenger.. discutii mai elevate si mai profunde. De fapt, acolo iti aduni adevaratii prieteni. Timpul trece si ajungem la o noua inventie: skype. Intri, vorbesti cat vrei.. si mai ales cu cine vrei!
Si toate astea pentru a scapa de singuratate, pentru a ne hrani cu portia de conversatie zilnica. Iar daca ar fi sa traim pe o insula pustie, am ajunge sa vorbim singuri! De fapt vorbim deja singuri.. in fatza calculatorului, tastand, razand cu monitorul, exprimandu-ne sentimentele prin emoticons.. unde se indreapta societatea asta??
E clar! Nu se poate sa nu comunicam intr-un fel sau altul.. nu ne putem abtine!


;) 22 f bv >:D<

2 comments:

Anonymous said...

subscriu!!! acum kteva zile descopeream si eu skype-ul... mereu in urma cu un pas fata de ceilalti dar mai bine mai tarziu decat niciodata! :))
ce am invatat din aceasta experienta?! ca e super sa ai parte de cereri in casatorie dupa 1 ora de chat, k e fain sa cunosti atatia oameni diferiti din tari kre mai de kre in asa timp scurt. dar pe de alta parte e cam confusing...

dee said...

This could be the begining of a beautiful friendship! ;))