Friday, March 23, 2007

"Fara o vasla "


Imi dau seama ca din ce in ce mai mult conteaza titlul.. dap, el face toti banii. Un film cu un astfel de titlu mi-ar starni in mod evident interesul. Ca dupa primele 10 minute vizionate filmul se dovedeste a fi naspa.. partea a doua! Te-a facut sa intri in sala de cinema si sa platesti biletul de intrare. Ce mai poti face? Te consolezi cu ideea si ramai in sala in speranta ca filmul nu va fi atat de rau.. sau, pleci pur si simplu.
Lista de filme continua cu: "Douasprezece fara zece", "A treia dorinta", "Citeste si plangi", "Taci si impusca-ma", "Adevarul si alte minciuni", "Intre vis si insomnie".. Sincer spun ca m-as uita la filmele astea.. titlul imi starneste curiozitatea.
Trebuie sa exista vreo legatura intre titlu si continut? Well.. ar fi de preferat! Totusi, titlul se leaga de un cuvant sau o expresie pe care o va spune un actor cu rol secundar, intr-un moment cand nu erai pe faza.. si uite asa dupa vreo ora juma' de film ramai cu niste dileme mai mari decat la inceput.

Dar ce vorbesc eu aici? Rolul unui film e sa te faca sa visezi, sa te transpuna intr-o alta lume, sa iti aduca un zambet in privire, sa iti dezvolte imaginatia, sa iti adune prietenii in jur.. and so on. Asadar, la mai multe!

P.S. Stiu ca ai citit aceste randuri doar din cauza titlului! ;))

No comments: