Sunday, May 14, 2006

Curaj gaina k te tai!


Mi-au trebuit ani buni sa imi fac curaj si sa mai las pe cineva sa ma intzepe k sa-mi ia sange. Matusa avea rabdare.. imi cauta vena.. (k ea se ascundea de frica, fenomen destul de des intalnit in randul celor ca mine) si cand o gasea ii lua rasuflarea pentru cateva momente. Dar dehh.. timpurile au trecut.. matusa nici nu stiu ce mai face.. iar vena mea nu a mai avut motiv sa se ascunda..
Asta pana acum.. cand mi-am facut curaj si m-am decis sa o gadil putin. Dar cum se intampla mereu.. a intervenit ceva si nu am mai ajuns sa iau trimiterea mult dorita. Ideea e ca tocmai am aflat despre noul mecanism - care ii permite asistentului sa extraga cantitatea dorita de suc vital.. si sincer.. nu prea ma incanta!.. (asta in cazul in care gaseste vreo vena curgand libera, sau vreuna in tranzit cautand un loc mai bun de parcare ;))
Acum ma uit si parca vad vena iesind din nou la suprafata. Ii spun: "Yellow, my dear! Esti free pentru vreo 2 saptamani..", la care ea imi face ochiul, porneste motorul si imi zice: "Merci. Iar acum ca nu mai sunt urmarita.. ma duc sa ii fac o vizita matusii. Pe curand"..

1 comment:

Anonymous said...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»