Wednesday, May 31, 2006

Q.e.d. pentru C.P.


Da.. se poate termina un proiect intr-o dupamasa si o noapte.. dar nu este recomandat! La un momendat te enervezi k nu iti iese nimik.. nu mai stii de unde si cum sa mai apuci problema, cum sa o intorci ca sa iti dea ce trebuie si asa mai departe. Asta se intampla pentru ca deja esti stresat sa termini si prin urmare timpul va trece si mai repede amplificand panica..
Cel mai naspa a fost sa stau offline si sa-i vad pe restul cum intra pe mess si se joaca, sau asculta muzik, ca fac ceva de placere fata de mine, care eram sechestrata in Word si SPSS sa termin proiectul. Pe la 2-3 noaptea s-au linistit apele si culmea ironiei.. inceuse sa imi placa ceea ce scriam de zor, de mai bine de 8 ore.. Somnul ma parasise si el.. asa k incepusem sa fac treaba cu spor.
Am dormit o ora jumate doar.. k sa pot termina toata faza. Cred k Siril a iesit mai castigat atunci cand nu a dormit deloc sa-si termine un proiect de-al lui..
Deci: se poate termina un proiect intr-o zi, dar disconfortul si riscurile create sunt destul de mari.. dak merita sau nu, ramane la latitudinea fiecaruia, eventual dupa o proba practica. /)

2 comments:

Anonymous said...

Your are Nice. And so is your site! Maybe you need some more pictures. Will return in the near future.
»

Anonymous said...

This site is one of the best I have ever seen, wish I had one like this.
»