Tuesday, July 10, 2007

Am depasit orice limita!!!

















Am incercat sa evit depasirea limitei de 1.000 de mesaje necitite in indbox-ul de la yahoo.
Nu am avut succes (a se vedea si in poza de mai sus) de vreme ce un individ din lista de hi5 a pornit o reactie in lant. Toti oamenii din lista lui adica peste 500! au inceput sa trimita mesaje apasand optiunea reply all. E clar ce a iesit de acolo! Ehh.. trecand si peste asta.. mai sunt mesajele din grupul socrates, mesaje bine venite si educative.. numai ca si astea vin cu sutele. Pur si simplu nu le pot face fatza! Ar trebui sa stau cate o ora pe zi sau mai mult sa citesc tot ce se scrie. Mai am mailuri cu povesti sau prezentari PPS despre toate chestiile posibile.. teste.. comparatii.. sfaturi si indemnuri.. si culmea! toate contin la sfarsit nelipsitul text: "TRIMITE ACEST MESAJ LA CEL PUTIN 10 PERS DACA VREI SA TI SE INDEPLINEASCA DORINTA SAU SA NU AI 7 ANI DE GHINION". Asa ca trebuie sa trimiti mai departe! Ce sa mai zic.. daca nu citesti acest post pana la capat si nu imi lasi un comment o sa ti se blocheze pagina de web pe blogul meu si nu o sa poti deschide internet explorer-ul timp de 5 minute apoi! ;))
Well.. trecand peste aceste "detalii".. nu am mai primit un mail adresat doar mie de mult timp! Sa fiu eu singura persoana caruia i se adreseaza un mesaj.. sa ma simt si eu unica! Vreau si eu un mesaj personalizat.. is that so much to ask?

Pana una alta.. traiasca casutza postala nelimitata! The day was saved again by the lonely ranger! ;))

Si mai e ceva! Cu e-mail-urile salvam copacii! O atitudine green e ceea ce avem nevoie! Click

1 comment:

Anonymous said...

nu ti-am mai scris de mult un mail, e adevarat si ce mailuri siropoase si pline de patanii ne scriam noi knd eram in our socrates days... ehhh!!! memories!!!
ideea este k makr avem storage nelimitat la mail si pe mine m-a bucurat extrem de mult acest aspect... numar zilele pana imi fac blog, tocmai mi-a venit o idee de milioane :P
uite acest comment iti este adresat numai si numai tie!!! :))
ciao!!!