Wednesday, September 26, 2007

The next logical step


Dupa ce se intampla vrute si nevrute exista mereu un "next logical step" care trebuie urmat. Asta se intampla mai ales in situatia in care ai ajuns intr-un impas si trebuie sa faci ceva pentru a merge mai departe.. trebuie sa gasesti o continuare pentru ca nimic nu se poate termina brusc (exceptand o ploaie calda de vara :)).
Daca ma gandesc la un pas logic nu inseamna ca planific.. ci pur si simplu ca am o idee despre ceea ce va urma.

Asadar..
- Urmatorul pas logic pentru compania Bekaert ar fi sa intre pe piata romaneasca prin o investitie straina directa si sa dezvolte aici o afacere de succes :)
- Urmatorul pas logic pentru un absolvent licentiat in Afaceri Internationale ar fi sa lucreze in Vama si sa se ocupe de tranzactii internationale ;))
- Dupa renovarea balconului, dormitorului, baii, bucatariei si sufrageriei urmatorul pas logic ar fi renovarea holului.
- In cazul unei raceli acute, la terminarea servetelor din pachet urmatorul pas logic ar fi sa plec acasa.
- Urmatorul pas logic dupa o noapte petrecuta in discoteca ar fi ca a doua zi sa dormi indelung pentru a recupera orele de somn pierdute.
- La sosirea unei facturi in posta urmatorul pas logic este platirea acesteia.
- Dupa ce intri in casa, urmatorul pas logic ar fi sa te descalti de pantofii de strada pentru a te incalta cu papucii de casa :)
- La aparitia unui X urmatorul pas logic ar fi aparitia unui O (sau Y pentru altii)
- Urmatorul pas logic dupa socul avut in urma unei tunsori nereusite ar fi sa lasi parul sa creasca din nou.. cu rabdare.. multa rabdare.. iar apoi sa mergi la un alt frizer.
- La impodobirea bradului de Craciun, dupa asezarea instalatiei de pom si a ghirlandelor, urmatorul pas logic este pozitionarea globurilor.. evident totul trebuie sa fie acompaniat de colindele de pe fundal.
[...]
Precum si urmatorul pas logic dupa pasirea cu piciorul drept este executarea unui pas cu cel stang ;))
Iar pentru mine acum, urmatorul pas logic ar fi sa apas pe butonul intitulat "Publish post" si sa ma duc la somn :P

8 comments:

Cricket said...

Wonderful ca de obicei =)) citesc randurile tale si imi dau seama ca the next logical step for me would be sa scriu un post intitulat 25 dar nu pot ;)) intrucat este ora 2 dimineata, again...
Rad cu tine si cu glumesc poate vrei sa te pocnesc :))... nu ma intreba ce mi-a venit

dee said...

Super melodie :))
Cat despre postul "25" il astept ca pe painea calda.. trebuia sa-l publici pe 25 ;))

Ahh.. si cred ca urmatorul pas logic al celor de la Yahoo ar fi sa considere grupul "romstudy" ca si o adresa de la care primim spam (de vreme ce nu citim ce scriu oamenii acolo).. si prin urmare toate e-mail-urile s-ar duce singure in bulk. In fact, this could actually happen =))

Cricket said...

Iar eu vroiam sa specific ca sunt mai multe chestii care se termina brusc in cazul tau =)) de exemplu conversatiile de pe mess cu un anume let's call him alex =)) si ce daca nu stiu fanii tai despre ce vorbesc eu aici, important este ca stim noi... mu ha ha.
Mai mentionez faptul ca the next logical step for our us would be to grow up =)) neee just kiddin'!!! The next logical step in my life would be sa fiu acceptata si la GSK si la Vama poate chiar si Ikea =)) si sa nu aleg nici una :))

dee said...

no comments about that.. desi un step logic ar fi sa comentez ceva, orice =)) Muhaha :))

Cricket said...

No comments =)) pana cand vrei sa continuam chestia asta?! =)) mu ha ha haaaaaaaa

dee said...

Pey.. nu stiu cum sa-ti spun.. dar dupa un comment (oricare ar fi el) e logic sa urmeze un alt comment chiar daca nu contine nimic logic.

Doar daca se ia curentul ca in vremurile bune de acum o luna ar fi un pas logic sa nu mai zic nimic si sa plec o data la somn.. Logic, right? :))

IhearLights said...

Dupa ce mi-ai zis ca ai publicat the next logical step era sa intru sa citesc...Here I am!:P

Sagy, said...

As spune si eu un next logical step, dar stau prost cu ea (cu logica) asa k imi termin covrigul si ma prefac ca muncesc ca tre sa iau salariu:))