Sunday, September 23, 2007

Vesnica dilema:
La Onix sau la posta?



Urmarind traseul 5-ului barat (autobuzul) nu ai foarte multe posibilitati de a te da jos din el in "cartierul" meu. Ar fi statia de la Onix si statia de la posta. Partea tricky e ca eu locuiesc fix la jumatatea distantei intre cele 2 puncte.. iar de aici porneste vesnica mea dilema.. in care statie sa imi astept eu prietenele (mai exact pe Cri)? Colo sau dincolo? Onixul mi se pare o locatie rece.. e la inceputul strazii si cred ca din cauza curentilor de aer ;)) in timp ce posta e mai jos pe bulevard si parca acolo bate si soarele ;))

Scurta descriere Onix:
- locul in care conform statisticilor incep cele mai naspa intalniri;
- acces rapid cate alte autobuze, centru sau colina
- daca nu as intarzia la intalniri :D si ar trebui sa astept ma pot uita la activitatea intensa dintr-o intersectie

Scurta descriere Posta:
- pe drum traversez pe la trecere ca oamenii
- trec pe langa parcul cu statui si fostul Aschiutza (acum Raiffeisen) - locatie faimoasa pentru cei ce stau in zona
- daca tot ajung la posta poate trimit o data si plicul Gunitei (my amiga)
- imi place sa ies din casa si sa merg spre dreapta ;))


Da, stiu ca e o dilema stupida si insignifianta deoarece sunt alte lucruri mai importante pe lumea asta precum incalzirea globala cu topirea calotelor de gheatza, efectul de sera cu tot subtierea stratului de ozon.. dilema reciclarii hartiei, plasticului, metalelor si a alor materiale.. disparitia unor animale de pe Pamant.. incercarea de a ajuta tarile din lumea a treia sa se dezvolte sau de a aduce un echilibru intre tarile bogate si cele sarace..

Si totusi.. la Onix sau la posta? ;))

3 comments:

Cricket said...

=)) maine dimi va fi la POSTA am zis si ramane zis :)) eu nu te mai sun inainte ca am sarit calul luna asta cu telefonul :P
In alta ordine de idei Mitza e decis sa ne intalnim la Onix si sa rupem mitul bad date-urilor de acolo... eu sunt cea care trebuie sa decida locul deci o sa mai vedem!!! Promit sa revin cu detalii ;))

Anonymous said...

http://primulnumargratuit.wetpaint.com/

Sagy, said...

Aaaa.. cica pe acolo stai:))