Friday, April 28, 2006

Ce dupamasa!


This was a great day.. am ras si m-am simtit f bine.. and all this because of Cri and our sense of humor.. da.. gratie acestui simt f bine dezvoltat, datorita bunei dispozitii si pozitiei planetelor.
Am mancat inghetata, un fotograf profesionist (sau cel putin asa vrem sa credem) ne-a pozat.. cine stie pe unde ne va duce sufletul.. si pe final am cantat si am dansat cu Romania. Interpretarea unui gest l-a determinat pe unul din membri trupei sa creada ca ii suntem mari fane.. sper ca nu l-am dezamagit ca nu i-am cerut un autograf la sfarsitul recitalului ;) Intre timp, ne-am amuzat de orice si a fost bine :)
Frazele zilei: "Manelistilor!", "ia uite la asta cum danseaza de shmecher ... CE MA ENERVEAZA!", "voi ce ascultati? etno?.. taranilor!" si altele.
Ce sentimente frumoase iti pot trezi un simplu gest.. si ce frumos e cand cineva iti face cu mana zambindu-ti totodata.. ce sa mai zic.. c'est magnifique!
Am indurat frigul, dar a meritat.. LA MULTI ANI BRASOV!

2 comments:

Anonymous said...

da intr-adevar a fost super!!! de o mie de ori as repeta experienta!!!
eu as vrea sa dedic aceasta zi baiatului din trupa Romania (al carui nume nu il stiu... INCA:)) apoi as vrea sa ii multumesc dianei k iar mi-a facut cinste (inghetata betty ice de data asta)... si tuturor participantilor la zilele brasovului din centrul civic!!! atmosfera mustinda de aroma micilor a facut deliciul publicului:))... si sa nu uitam cat de mult m-am bucurat k in sfarsit l-am vazut si eu pe lucian iuga!!!ieeeeeeee!!!super zi!!!

dee said...

uff.. cum de ai uitat sa-l mentionezi pe DJ Bogdan?.. de fapt e preferatul meu si de la el a pornit totul.. ;))

ya.. definitely a good day! I say we should hook up again! ;)