Thursday, April 06, 2006

Eticheta


Sa detaliez acest subiect.. mi se pare fascinant cum eticheta ne influenteaza deciziile. Intru intr-un magazin, ma uit la niste haine. Da! Imi plac vreo 2.. acum urmeaza testul etichetei.. oare il va trece? Specialistii vor analiza textura (sau materialul), vor cauta defectele, vor verifica marimea, vor compara pretul, vor analiza acesti factori realizand si o clasificare a lor.. este o adevarata teorie aici.. Iar verdictul este foarte important: "nu, nici nu are rost sa o probez", "da.. pare ok"

Si ceea ce e si mai ciudat e ca am inceput sa atribuim etichete oamenilor si nu numai.. (exemple: "british orange bitch", "advanced" - fetele stiu de ce!)

Mai demult, cand venea mama de la piata si incepea sa spuna cat a costat una, cat a costat alta.. pur si simplu nu suportam sa aud! Dar peste putin timp m-am vindecat si am inceput sa colectionez aceste preturi de pe ambalaje. Le lipeam pe usa de la birou.. ce sa zic?.. era o adevarata opera de arta.. valori diferite, culori diferite.. realizam si modele! De fiecare data traiam o emotie puternica incercand sa gasesc locul potrivit pentru noua eticheta.. Ce vremuri.. Un alt avantaj a fost acela ca am inceput sa inteleg si eu valoarea banilor.

Acum am crescut, am dezlipit colectia si incerc sa nu mai judec nimic..
..concluzie: RENUNTATI LA ETICHETE!

2 comments:

Anonymous said...

Tu, ai renuntat la eticheta(t)?!
Sper ca macar joi seara..

dee said...

prefer sa nu raspund